Onze Winkel


Hengelsport The Boilie Factory

500m² Winkelplezier!!

KARPER - ROOFVIS - FEEDER


In 2004 is The Boilie Factory gestart met productie van eigen lokaas.  Ook op dit ogenblik
nemen Geert en Liesbeth nog steeds de productie voor eigen rekening.  Maar, sinds de komst
van hun winkel is het lokaas nog enkel exclusief bij hen in de winkel te verkrijgen.

In Februari 2014 heeft Hengelsportzaak The Boilie Factory haar deuren geopend.  De winkel heeft een ruime oppervlakte van 500m² waardoor alle producten overzichtelijk uitgestald zijn.
Er is een ruime keuze aan kwaliteitsvolle producten van verschillende merken.  
Bij de keuze van het gamma hebben ze bewust gekozen voor degelijke producten dat ze aanbieden aan eerlijke prijzen.  Bovendien vinden ze het ook zeer belangrijk om een goede service na verkoop te kunnen aanbieden.
Heb je vragen omtrent de aankoop van een bepaald product of heb je behoefte aan een meer technische ondersteuning qua onderlijnmontage dan; kan je steeds met al u vragen bij Geert terecht.  
Zijn vrouw Liesbeth ondersteund Geert bij de verkoop in de winkel, de productaanvulling in de zaak en het up-to-date houden van de Facebookpagina en de Webshop.
In deze winkel vind je volgende merken: Fox, PB Products,  Trakker, Nash, Korda, Enterprise Tackle, Goo, Guru, Mainline pellets en additieven, Solar, Shimano, Gardner, Dynamite Baits pellets, Penn, JRC, Chub, Taska, Delkim, Humminbird, Prologic, Bank bound, VASS, DAM,  
& uiteraard lokaas van het eigen huismerk.

Nieuw sinds maart 2018; een roofvisafdeling in de shop.  Hierin vind je de volgende merken: Berkley, AbuGarcia, Westin, Spiderware, Fox Rage, Spro en Savage Gear.

The Boilie Factory Shop is gevestigd in Roosdaal en dit in de Koning Alberstraat 134.  Vanaf de afrit in Ternat ben je op 10min bij de shop.  
Er is een ruime gratis privé parking & elke donderdag is er Laatavondshopping tot 20u.  In de winkel heb je de volgende betalingsmogelijkheden: cash, bancontact, visa en mastercard.
We hopen je snel te mogen verwelkomen in onze winkel of op de online shop.
 
Geert en Liesbeth